Hlavní obsah

Ředitel základní školy na Tachovsku se zastřelil ve školní družině

Právo, zaš
Tachov
Aktualizováno

Velké neštěstí se ve středu odehrálo v základní škole v Boru na Tachovsku. Ve školní družině se krátce po poledni zastřelil ředitel školy. Tělo muže našel jeden z učitelů.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle informací, které má Právo k dispozici, muž nechal dopis na rozloučenou. Družina byla zamčená, klíč byl uvnitř dveří. Na místě byla rovněž nalezena střelná zbraň. Vše nasvědčuje tomu, že se jednalo o sebevraždu. Veškeré okolnosti na místě v současnosti zjišťují policisté.

Místostarostka Boru Jana Šperková Právu sdělila, že s ředitelem ještě v deset hodin dopoledne telefonovala. „Nevím, co se ve škole odehrálo, ani jestli jde o pana ředitele. Ráno se mi v telefonu zdál být naprosto v pořádku,“ uvedla. Tajemník městského úřadu, který o události ještě nevěděl, dodal, že na pátek měl s ředitelem školy naplánovanou schůzku.

Zástupci školy odmítli k tragické události poskytnout podrobnější informace. „Nikdo se nesmí k ničemu vyjadřovat,“ odpověděla vrátná školy na otázku Práva, zda by bylo možné hovořit s někým kompetentním.

Reklama

Výběr článků

Načítám