Hlavní obsah

Vraždu měly zakrýt plameny, doprovodila ji sebevražda

– Kroměříž
Právo, jr

Ohořelé ženské tělo našli hasiči v sobotu dopoledne při likvidaci požáru v bytě v panelovém domě v Páleníčkově ulici v Kroměříži. V neděli soudní pitva prokázala, že žena zemřela násilnou smrtí.

Foto: HZS Zlínského kraje

Podivné okolnosti doprovázejí úmrtí ženy, jejíž ohořelé tělo našli hasiči v sobotu v bytě v Kroměříži.

Článek

„Případ vyšetřujeme jako vraždu,“ řekla mluvčí Krajského ředitelství policie ČR ve Zlíně Jana Macalíková. „Požár se podařilo zlikvidovat velmi rychle, jednoho člověka jsme přitom ještě museli evakuovat. Místo si pak převzali kriminalisté,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil.

Foto: HZS Zlínského kraje

Krátce po ohlášení požáru vyjížděla další jednotka k dopravní nehodě, při které zahynul na Kroměřížsku mladý muž. Oba zemřelí se znali, policie prověřuje souvislosti obou událostí.

„Oheň poškodil řadu stop,“ řekla Macalíková. Policie dává požár s nálezem zavražděné ženy do souvislosti s tragickou dopravní nehodou v části Rataje Popovice na Kroměřížsku. Ta byla nahlášena krátce po oznámení požáru.

Foto: HZS Zlínského kraje

Dopravní nehodu vyšetřují policisté jako sebevraždu.

Po nárazu osobního automobilu do stromu při ní zemřel třicetiletý muž. „Nehodu vyšetřujeme jako sebevraždu. Kromě časové souvislosti z vyšetřování vyplývá, že se oba zemřelí znali. To ovšem neznamená, že by pachatelem vraždy musel být muž, který zemřel při nehodě.

Reklama

Výběr článků

Načítám