Hlavní obsah

Policista, který v Hradci Králové střelil ženu i sebe, je v kritickém stavu

Hradec Králové

V kritickém stavu je muž, který v pátek u kadeřnictví v centru Hradce Králové postřelil svou ženu a pak i sebe. Uvedl to důvěryhodný zdroj z vedení Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Žena na následky střelných zranění několik desítek minut po převozu do nemocnice zemřela. Případem se zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS), protože střelcem je policista.

Foto: Ludmila Žlábková, Právo

Po střelbě v centru Hradce Králové zůstali dva těžce zranění lidé.

Článek

"O dalším vývoji zdravotního stavu muže se bude rozhodovat v dalších dnech," řekl bez bližších podrobností zdroj z nemocnice. Policie po incidentu potvrdila, že střelba u kadeřnictví naproti budově hradeckého krajského soudu byla nahlášena před 14:00.

Foto: Ludmila Žlábková, Právo

Po střelbě v centru Hradce Králové zůstali dva těžce zranění lidé.

Mluvčí uvedla, že na místě zůstali dva těžce zranění lidé, kteří byli převezeni do fakultní nemocnice. Případem se začala zabývat GIBS, její mluvčí v pátek pouze potvrdila, že střelec byl policista a že začalo vyšetřování incidentu.

Podle nepotvrzených informací má být střílejícím policistou bývalý prvoligový fotbalista Martin Barbarič a postižená měla být jeho manželka. Tímto způsobem se rozhodl řešit rodinné problémy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám