Hlavní obsah

Žena napadla partnera svítilnou, pak ho ubodala

Právo, jr
Zlín

Opilá čtyřiačtyřicetiletá žena zavraždila v noci na úterý ve Zlíně v Malenovicích svého o sedm let staršího partnera. Zaútočila na něho svítilnou, kterou ho udeřila do hlavy, a pak vzala nůž a bodla ho do hrudníku. Muž na následky zranění na místě zemřel.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kriminalisté obvinili ze zvlášť závažného zločinu čtyřiačtyřicetiletou ženu ze Zlína. Klademe jí za vinu, že pobodala svého o sedm let staršího partnera, který následkům vážného zranění na místě podlehl. Obvinili jsme ji z vraždy,“ uvedla ve čtvrtek mluvčí Krajského ředitelství Policie ČR ve Zlíně Jana Macalíková.

Při příjezdu hlídky pachatelka nadýchala 2,7 promile. Z výpovědi, která se uskutečnila na druhý den, když žena vystřízlivěla, vyplynulo, že se s mužem hádala.

„Tentokrát na něj útočila nejen slovně, ale i fyzicky. Vší silou ho udeřila do hlavy svítilnou a pak ještě podle všeho vzala kuchyňský nůž a bodla ho do hrudníku. Když viděla celou spoušť, zavolala na linku 155 a tvrdila, že partnera našla doma pobodaného," sdělila mluvčí.

Žena, která doposud byla trestaná jen za majetkovou trestnou činnost nebo opilství, je ve vazbě a hrozí jí deset až osmnáct let ve vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám