Hlavní obsah

Policisté na Sokolovsku pátrají po ztraceném muži, trpí schizofrenií

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po 26letém muži, který trpí paranoidní schizofrenií, pátrají policisté na Sokolovsku. Martin Winkelhöfer pravidelně užívá léky a pohřešován je od středečního rána, kdy jej naposledy viděla matka.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Martin Winkelhöfer

Článek

"Dne 10. ledna se měl dostavit do nemocnice do Ostrova nad Ohří na vyšetření. Je možné, dle informace matky, že toto může být důvod, proč odešel z domova," sdělila Böhmová.

Pohřešovaný muž nemá u sebe léky, které pravidelně bere. Mohl by se pohybovat po celém Karlovarském kraji či v SRN.

Martin Winkelhöfer měl naposledy na sobě černé šusťákové kalhoty, černou mikinu s kapucí, zelenou maskáčovou vestu, černou kšiltovku, tmavě zelenou šálu přes obličej a černé sluneční brýle, na nohou černé zateplené gumové boty po kolena.

Muž byl pohřešován již v roce 2010. Je 192 cm vysoký, má atletickou postavu, váží zhruba 90 kg a má krátké hnědé vlasy. V současné době má zhruba šest centimetrů dlouhou hnědou bradku do špičky. Na zádech pod pravou lopatkou má drobnou jizvu po odříznutém znaménku.

Jakékoli informace, které by pomohli policistům v pátrání, mohou lidé sdělit na bezplatné lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám