Hlavní obsah

Za volantem seděl pes ve vestě, strážníci s ním společnou řeč nenašli

Právo, Miroslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Přerovští městští strážníci se ve středu dopoledne snažili domluvit psovi, který oblečený do vesty seděl za volantem auta na Komenského ulici. Vše vypadalo, jako by tu právě zaparkoval. Společnou řeč s ním však strážníci nenašli. Oni mluvili, on štěkal.

Foto: MP Přerov

Psovi se za volantem evidentně líbilo

Článek

„Motohlídka zpozorovala vozidlo, za jehož volantem seděl velký pes. Strážníci pak ‚řidiče‘, s nímž hovořili přes sklo, vyzvali k prokázání totožnosti a podání vysvětlení. Ten však nejprve trucovitě odmítal s hlídkou komunikovat a následně na strážníky začal hlasitě štěkat,“ řekl Právu zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek.

Jelikož podle Komínka nemohli strážníci nalézt s „řidičem“ společnou řeč, rozhodli se situaci dál neřešit, pouze mu zakázali případnou další jízdu a dali mu důrazné varování. „Po tomto varování se „řidič“ jen uraženě odvrátil, a proto hlídka odjela za další činností,“ dodal Komínek.

Foto: MP Přerov

Psovi se za volantem evidentně líbilo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám