Hlavní obsah

Při srážce tramvají v Praze se zranili tři lidé, řidič má poraněný obličej

Novinky, alt, ok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Při srážce tramvají v Praze v zastávce Hradčanská se v pondělí ráno zranili dva cestující a řidič. Tramvaj číslo 20 zezadu narazila do tramvaje číslo 25. Jeden z cestujících má zlomenou nohu, jedna žena se psychicky zhroutila. Řidič má zranění obličeje.

BEZ KOMENTÁŘE: Srážka tramvají na HradčanskéVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

"Provoz tramvají v místě byl přerušen v obou směrech, linky jezdily odklonem přes stanici Pražský hrad," řekla Novinkám mluvčí dopravního podniku Aneta Řehková.

Upřesnila, že jedna z tramvají po nárazu vykolejila a vagóny se začaly v osm hodin odstraňovat. V jedné z tramvají vypukl malý požár, který hasiči ihned uhasili.

„Čtyřiačtyřicetiletý řidič utrpěl zranění obličeje a byl převezen na stomatologické oddělení fakultní nemocnice, 33letý muž byl se zlomenou nohou převezen do vojenské nemocnice a 68letá žena byla do nemocnice převezena se stresovou reakcí,“ sdělila Novinkám mluvčí záchranářů Klára Fikejzová.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Srážka tramvají v Praze na zastávce Hradčanská

Na místě zasahovala Drážní inspekce, záchranáři a policie. V okolí stanice se podle pražské policejní mluvčí Evy Kropáčové tvořily kolony. Provoz byl obnoven před desátou hodinou dopoledne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám