Hlavní obsah

Rozrušená Brňanka házela z balkónu vybavení bytu a hrozila, že všechny postřílí

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Předvánoční čas zpestřila brněnským strážníkům pětadvacetiletá žena, která na balkóně křičela na kolemjdoucí, že je postřílí a házela květináče, oblečení a hračky na ulici. K psychicky rozrušené ženě se strážníci rozhodli slanit ze střechy, zatímco hasiči připravili nafukovací matraci.

Strážníci slanili k rozrušené ženěVideo: Městská policie Brno

 
Článek

Ve čtvrtek odpoledne byli strážníci vysláni do ulice Vyškovská, kde měla na balkóně ve čtvrtém patře křičet psychicky narušená žena. Hlídka po příjezdu spatřila ženu, jak vyhazuje květináče, oblečení, kabelky, dětské hračky, klec a další předměty z bytu na ulici.

Mimo to vykřikovala, že všechny postřílí a sebe zabije. Jak je patrné z videozáznamu, žena na strážníky také křičela, ať střílejí na těhotnou, která má sedm dětí kvůli nim.

„Strážníci se připravili ke slanění ze střechy domu a mezitím hasiči nafoukli matraci pro případ, že by se žena opravdu rozhodla skočit. Další hlídka se připravila ke dveřím bytu, aby odvedli pozornost ženy boucháním do dveří,“ sdělila Novinkám mluvčí strážníků Denisa Kapitančiková.

„Ve vhodném okamžiku strážníci slanili ze střechy domu a ženu zajistili. Poté zpřístupnili byt ostatním hlídkám. Mladá žena, která byla bez viditelného poranění, vykazovala známky psychického narušení, byla strážníky zklidněna a předána do péče záchranářům,“ doplnila mluvčí.

Žena vyhazováním věcí poškodila několik zaparkovaných aut, proto bude případ řešit také policie

Reklama

Výběr článků

Načítám