Hlavní obsah

Opilá žena sjela na Vsetínsku s autem do potoka

Právo, Miloslav Hradil

Opilá třiatřicetiletá řidička z Rožnova pod Radhoštěm sjela v sobotu odpoledne při jízdě mezi obcemi Ratiboř a Hošťálková na Vsetínsku s fordem do potoka. Jí samé se nic nestalo, auto museli vytáhnout z potoka jeřábem hasiči.

Foto: HZS Zlínského kraje

Ford skončil v potoce.

Článek

„Vozidlo sjelo z komunikace do koryta místního potoka v bezprostřední blízkosti mostu. Při nehodě nedošlo k žádnému zranění ani úniku provozních kapalin do vody,“ řekl Právu v neděli mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil.

Jako první podle něj na místě zasahovali dobrovolní hasiči z Hošťálkové. „Nejprve se o vyproštění auta pokusili sami, ale strmost břehů a hloubka koryta potoka si vyžádaly povolání dalších sil a prostředků,“ uvedl mluvčí.

Foto: HZS Zlínského kraje

K vyzvednutí auta z potoka musel přijet jeřáb.

Na místo podle něj vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína a následně i hasiči s jeřábem z Otrokovic. „Po jeho příjezdu bylo havarované auto vyzdviženo na komunikaci a následně naloženo na vozidlo odtahové služby,“ dodal Netopil.

„U řidičky byla provedena dechová zkouška na alkohol, která byla pozitivní. Žena nadýchala přes dvě promile,“ sdělil Právu vsetínský policejní mluvčí Vladislav Malcharczik. Bližší okolnosti nehody jsou podle něj dosud předmětem šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám