Hlavní obsah

Řidič v centru Prahy nedal přednost, auto skončilo na střeše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na pražském Smíchově se v neděli odpoledne srazila dvě vozidla, z nichž jedno skončilo po nehodě převrácené koly vzhůru. Tři osoby utrpěly lehká zranění. Škodu na vozidlech vyčíslili policisté na 200 tisíc korun.

Foto: Mapy.cz

Vozidla se srazila v Praze na Smíchově.

Článek

Nehoda se stala v půl třetí odpoledne na křižovatce ulic Zborovská a Pecháčkova. Policii na ni upozornil náhodný kolemjdoucí, který nejprve slyšel silnou ránu a poté zahlédl osobní vůz Renault Scénic na střeše.

„Podle prvotních informací nedal jednapadesátiletý řidič osobního vozidla Renault Scénic přednost třiadvacetileté řidičce vozidla Toyota Yaris, která jela po hlavní komunikaci, a došlo tak k jejich střetu,“ upřesnila mluvčí pražských policistů Jana Rösslerová.

Podle ní pak hasiči vrátili převrácený renault zpátky na kola, zatímco policisté v okolí nehody korigovali dopravu. Provoz na komunikaci byl na několik desítek minut omezený.

V péči záchranářů nakonec s lehkým zraněním skončily tři osoby: řidička toyoty, řidič renaultu a jeho spolujezdec.

„Celou událostí se nyní zabývají policisté z Oddělení dopravních nehod, kteří zjišťují veškeré okolnosti případu a zejména příčinu střetu,“ doplnila mluvčí, podle které se škoda na vozidlech vyšplhala na 200 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám