Hlavní obsah

Opilá žena vbíhala před auta, pak kopla policistu do rozkroku

Právo, Miloslav Hradil
Šumperk

Jednadvacetiletá žena v Šumperku získala po vypití většího množství alkoholu kuráž a začala nadávat policistům, vbíhat pod projíždějící auta, a když se ji strážci pořádku snažili uklidnit a zabránit jí v tom, odnesl to jeden z nich bolestivým kopem do rozkroku.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident začal před dvaadvacátou hodinou na parkovišti v Žerotínově ulici. „Žena tu napadla sprostými nadávkami policejní hlídku, která tudy projížděla služebním vozidlem. Posléze vběhla do silnice před projíždějící vozidlo,“ řekl Právu v úterý policejní mluvčí Josef Bednařík.

Policisté se podle něj snažili ženu uklidnit, ale ta se pokusila vběhnout před další přijíždějící vozidlo. „Jeden z policistů uchopil ženu, aby jí v tom zabránil. Ta ho nejdříve kopla do kolene a následně do rozkroku,“ uvedl mluvčí.

Policisté pak podle něj použili donucovací prostředky, ženu zpacifikovali a zadrželi. „Byla u ní provedena dechová zkouška s výsledkem 2,71 promile alkoholu,“ dodal Bednařík. Policisté převezli ženu do nemocnice k vyšetření a následně byla umístěna do policejní cely. Celý incident je stále předmětem šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám