Hlavní obsah

Zraněná řidička se v šoku po nehodě ztratila v lese

Právo, Jiří Růžička

Vážně zraněnou řidičku, která v těžkém šoku opustila po dopravní nehodě na Prostějovsku nabourané auto, musel vyhledat pes s policejním psovodem. Záchranka ji poté, co ji pes objevil v lese, převezla k ošetření a hospitalizaci do nemocnice. K události došlo v noci na sobotu, policie o ní informovala v pondělí.

Foto: František Kšajt, Právo

Ilustrační foto

Článek

„V pátek kolem půl dvanácté v noci došlo na silnici mezi obcemi Stínava a Malé Hradisko k dopravní nehodě vozidla VW Vento. Jedenačtyřicetiletá řidička zřejmě nepřizpůsobila rychlost technickému stavu vozovky a po projetí levotočivé zatáčky vyjela mimo silnici a narazila do stromu,“ informovala mluvčí prostějovské policie Irena Urbánková.

Řidička vozidlo v šoku opustila a zraněná se vydala neznámo kam. Policisté po ní začali pátrat. Zraněnou ženu se podařilo policistům najít za pomoci policejního psovoda v lesnatém terénu u Stínavy. Záchranáři zraněnou převezli do nemocnice.

„Doba léčení nebyla zatím stanovena. Alkohol u řidičky nebyl vzhledem k jejímu zranění zjišťován, byl nařízen odběr krve v nemocnici. Nehoda je nadále v šetření policistů dopravního inspektorátu,“ řekla Urbánková.

Reklama

Výběr článků

Načítám