Hlavní obsah

Opilá těhotná žena skončila v nemocnici, její dítě v Klokánku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Strážníci objevili v noci na středu při zásahu na ubytovně v Praze 9 silně podnapilou těhotnou ženu. Žena skončila v nemocnici, její dítě v péči sociálních pracovnic. Ve středu to uvedla mluvčí pražských strážníků Jana Přikrylová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Strážníci vyrazili do ubytovny kvůli rušení nočního klidu. Na místě objevili opilého muže a křičící podnapilou ženu v pokročilém stadiu těhotenství.

„Dvojice předložila doklady totožnosti, poté ji hlídka upozornila, aby nerušila noční klid i s ohledem na přítomnost dalšího dítěte opilé ženy,“ uvedla Přikrylová. Dodala, že přestupek byl vyřešen domluvou, po které se pár uklidnil.

„Než však hlídka stačila opustit ubytovnu, opět se ozval řev. Opilá žena křičela, že všechny na ubytovně vyvraždí a podnapilý muž se ji snažil překřičet,“ popsala další vývoj událostí mluvčí.

Když se strážníci vrátili do pokoje, zjistili, že žena leží pozvracená na posteli a těžce dýchá. S ohledem na její těhotenství hlídka ihned přivolala záchrannou službu, která ji převezla k vyšetření do nemocnice.

Protože i opilý muž si záchranářům stěžoval na špatný psychický stav, strážníci přivolali sociální pracovnici. Ta rozhodla o umístění nezletilého dítěte do zařízení Klokánek.

Reklama

Výběr článků

Načítám