Hlavní obsah

Mladý cizinec vjel s audi do protisměru, dva lidé zemřeli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Smrtelnou nehodu v Hoře Svatého Šebestiána na Chomutovsku, která ve čtvrtek večer na několik hodin uzavřela hlavní tah do Německa, způsobil dvacetiletý řidič osobního auta. Ve vysoké rychlosti nezvládl zatáčku a vjel do protisměru, kde se srazil s nákladním autem.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Řidič ani jeho spolujezdkyně srážku nepřežili, devětačtyřicetiletý řidič nákladního auta podle chomutovské policejní mluvčí Marie Pivkové utrpěl lehké zranění.

"Nákladní vozidlo Mercedes Benz s návěsem, jedoucí z Chomutova směrem do Německa, se zde střetlo s vozidlem Audi A6. Dvacetiletý řidič, cizinec, jel se svým vozidlem směrem od státních hranic," popsala mluvčí s tím, že totožnost spolujezdkyně policie zatím nezjistila.

Podle čtvrtečních informací policie mělo osobní auto ukrajinskou poznávací značku. Auta se srazila jen asi 400 metrů před hranicemi, vznikla škoda 2,3 miliónu korun. Alkohol byl u řidiče kamiónu vyloučen dechovou zkouškou.

Za čtvrtek zemřeli na silnicích Ústeckého kraje tři lidé, kromě dvojice na Chomutovsku také řidič osobního auta na průtahu Ústím nad Labem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám