Hlavní obsah

Nebezpečný mladík je stále na útěku, ve večerce však vraždil někdo jiný

• Aktualizováno

Policisté stále pátrají po 19letém Milanu Jeřábkovi z Prahy. V pátek kriminalisté uvedli, že mladík může vystupovat také pod jménem Martin Trafa. Vyplývá to z informací na policejním webu. Jeřábek byl původně spojován i s přepadením večerky v Praze 10, to se však nepotvrdilo. Jak on, tak podezřelí z večerky však stále unikají.

Foto: Policie ČR

Hledaný Milan Jeřábek

Článek

Jeřábek je podle policie velmi nebezpečný a může být ozbrojen. Podle mluvčí Městského zastupitelství v Praze Štěpánky Zenklové je podezřelý z vraždy. Lidé by se ho neměli pokoušet sami zadržet, ale měli by kontaktovat linku 158 nebo navštívit služebnu policie.

Podle původních informací mohl mít mladík na svědomí i čtvrteční přepadení večerky v pražských Horních Měcholupech, to se nicméně nepotvrdilo. Jeho podíl na přepadení v pátek odmítla pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

V souvislosti s vraždou vietnamského prodavače policisté pátrají po dvojici podezřelých. Jedním z nich je asi čtyřicetiletá žena, která měla v době činu na sobě džíny a modrou bundu. Na nohou měla výrazně červené boty. Druhým podezřelým je muž ve věku asi 20-25 let, ten podle kamerového záznamu za ženou, která ohrožovala prodavače pistolí, přispěchal s nožem a na obsluhu zaútočil. Muž měl tmavý oděv a červenošedý batoh. [celá zpráva]

Dvojici hrozí trest až 20 let vězení.

BEZ KOMENTÁŘE: Loupežné přepadení večerky v Horních MěcholupechVideo: Policie ČR

V souvislosti s jiným zločinem hledaný Jeřábek podle popisu vyznává skate styl, i když tento sport nepraktikuje. Obléká se do volných kalhot, barevných triček a nosí čepice s kšiltem. Je vysoký 170 centimetrů, je štíhlé postavy, blond až hnědých vlasů, má akné.

Foto: Policie ČR

Milan Jeřábek

Policisté nevylučují, že se mladík pohybuje v nejen v Praze, ale i na celém území ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám