Hlavní obsah

Ženu v hlubokém spánku zneužil její kolega během podnikové rekreace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeseník

Pětadvacetiletou ženu z Prahy ve středu sexuálně zneužil během spánku její brněnský kolega (47) na pokoji jedné rekreační chaty v Ostružné na Jesenicku. Ženu probudil až další spolupracovník, který narazil na vycházejícího násilníka. Muži nyní hrozí až pět let vězení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Okolo jedné hodiny ráno přišel do pokoje s úmyslem vykonat s mladou ženou, která na chatu přijela společně s ostatními členy pracovního týmu, pohlavní styk. Využil její bezbrannosti v momentě, kdy se nacházela ve stavu hlubokého spánku.

„Nejprve si k ní přilehl a poté ji začal hladit po celém těle. I bez jakékoliv reakce poškozené pokračoval ve svém jednání až do svého uspokojení,“ informovala Právo v pátek jesenická policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Když násilník z pokoje odcházel, spatřil ho jiný spolupracovník, který s napadenou ženou sdílel stejný pokoj, ten ženu následně probudil. Spící kolegyně neměla o celém incidentu ani tušení, ale ze zbytků stop, které po sobě muž zanechal, pochopila, co se stalo, a informovala policii.

Muži nyní hrozí za trestný čin znásilnění až pět let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám