Hlavní obsah

Řidič nacouval do kočárku, na matku zatroubil a ujel

Uherské Hradiště

Policie pátrá po řidiči, který ve středu večer při couvání na parkovišti ve Štěpnické ulici v Uherském Hradišti najel do kočárku. Vypadla z něj roční holčička, která naštěstí utrpěla jen lehké zranění. Řidič matce nepomohl, pouze zlostně zatroubil a odjel. Informoval o tom ve čtvrtek mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena šla s kočárkem od nemocnice k obchodnímu komplexu. Poblíž baru Na poště se najednou rozjelo jedno ze zaparkovaných aut. "Řidič začal couvat a nehleděl na to, že tím místem právě prochází žena s kočárkem. Nezabrzdil, ale autem do kočárku narazil. Kočárek se nárazem nepřevrhnul, ale rozhoupal. Vypadla z něj roční holčička," popsal nehodu Mergental.

Rozrušená matka se ihned začala starat o dcerku a až za chvíli zavolala záchrannou službu.

"Řidič místo toho, aby zastavil a začal řešit důsledky své neopatrné jízdy, měl na matku zlostně zatroubit a z místa nehody odjel," doplnil mluvčí.

Holčička, která utrpěla lehké zranění, byla převezena do nemocnice. Policisté, kteří přijeli nehodu vyšetřovat, od matky zatím zjistili pouze to, že auto, které do kočárku narazilo, bylo červené.

Policisté vyzývají svědky, především lidi, kteří byli na přilehlém dětském hřišti nebo v blízkém baru, ať se s jakýmikoliv informacemi o nehodě, autě nebo jeho řidiči obrátí na policejní oddělení nebo na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám