Hlavní obsah

Zlodějka prchala před prodavačkou a vrazila do zavřených dveří

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most

Na kvalitní vůni si zřejmě potrpí 27letá zlodějka z Mostu, která odcizila z obchodního domu čtyři luxusní parfémy a odešla. Pronásledovala ji však prodavačka, před kterou zlodějka začala utíkat takovou rychlostí, že se nestačily otevřít dveře, do kterých zlodějka chtěla vběhnout.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Celá událost se stala minulou středu večer v obchodním domě v Mostě. Žena si v parfumérii vybrala čtyři parfémy značky Dior a Hugo Boss a bez placení odešla.

„Když zjistila, že k ní míří prodavačka, z prodejny okamžitě vyběhla. Běžela k vstupním skleněným dveřím, ty se však neotevřely a žena je nárazem poškodila,“ uvedla v pondělí mluvčí policie Ludmila Světláková.

V tu chvíli ale neunikla pozornosti prodavaček ze sousední prodejny, které se ji vydaly zadržet. Zlodějka se bránila a chtěla uniknout, když na pomoc přispěchal také pracovník ostrahy. Ten ženu zpacifikoval, ona ale stihla vytáhnout nůž a pořezala ho na ruce.

„Žena byla z místa odvezena do nemocnice, odkud byla po několika hodinách propuštěna. Policie ji zadržela a umístila v cele. Následující den byla obviněna z přečinu krádeže a výtržnictví. Za krádeže byla již několikrát trestaná,“ dodala mluvčí.

Parfémy v hodnotě 5000 korun byly vráceny do prodejny. Škoda na skleněných dveřích byla vyčíslena na 20 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám