Hlavní obsah

Po útoku opilé ženy v Praze přišla policistka o zub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dva opilí lidé se v uplynulých dnech poprali s policisty v Praze. V prvním případě dvaapadesátiletý muž údajně napadl v pátek večer policistu, který mu chtěl zabránit v potyčce kvůli mobilnímu telefonu s dalším mužem. O den později prý dvaadvacetiletá žena napadla policistku, která ji napomínala kvůli rušení nočního klidu. Žena policistce zlomila zub.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Oběma podezřelým hrozí za násilí proti úřední osobě až čtyři roky vězení.

Spor dvou mužů kvůli prodeji telefonu řešila policejní hlídka v pátek na Karlově náměstí v Praze 2. Při potyčce totiž ohrožovali další lidi a vstupovali do cesty projíždějícím autům. Na výzvy policistů muži ale nereagovali, a jeden z nich dokonce fyzicky zaútočil na jednoho policistu.

"Hlídka útočníka zpacifikovala a převezla na protialkoholní záchytnou stanici," uvedla mluvčí policie Andrea Zoulová.

Případ opilé ženy rušící noční klid policisté řešili v sobotu před půlnocí na rohu Spálené a Národní ulice v Praze 1. "Při komunikaci s hlídkou žena náhle zaútočila na policistku pěstí a úderem do obličeje jí zlomila zub," popsala událost mluvčí a doplnila, že stejně jako muž z Karlova náměstí skončila žena po vystřízlivění na policejní služebně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám