Hlavní obsah

Lupič v herně vzal obsluhu pod krkem, ta na něj vytáhla násadu na smeták

Právo, Jiří Tomaškovič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Velkou odvahu projevila servírka jedné z heren v Ostravě-Dubině. Na lupiče, který ji napadl a chtěl peníze, vytáhla násadu na smeták. Zloděj jí ale utekl i s číšnickým flekem, v němž bylo více než 5 tisíc korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Loupež v ostravském baruVideo: Policie ČR

 
Článek

Loupežné přepadení se událo v pátek 5. října v ulici A. Gavlase v Ostravě pět minut po 15. hodině. „Mladý muž nejprve zhruba hodinu hrál na automatech. Následně přivolal barmanku k automatu. Když se žena vracela za bar, mladý muž již postával u pultu a v době, kdy žena vstoupila, muž přeskočil bar a zaútočil,“ popsala ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Lupič chytil mladou ženu do kravaty a požadoval peníze. „Poškozená volala o pomoc, načež se mu vymanila a utekla,“ doplnila mluvčí. Ne ovšem na dlouho, zanedlouho se vrátila s násadou na smeták.

Lupič urychleně opustil místo činu

Podezřelý, jakmile našel číšnický flek s penězi, z místa utekl a zřejmě se tak vyhnul pořádnému výprasku. „Škoda na majetku přesáhla pět tisíc korun. Žena nebyla zraněna,“ přiblížila Holčáková.

Muž, jenž hernu přepadl, má okolo 20 let, má štíhlou asi 170 cm vysokou postavu a krátké hnědé vlasy. Na sobě měl světle hnědou mikinu s bíločerným potiskem na hrudi, modrošedé rifle s ohnutými nohavicemi. Na nohou měl zloděj bílé tenisky.

„Všechny informace o muži přijmou policisté na lince 158,“ sdělila mluvčí s tím, že muži hrozí pro zvlášť závažný zločin loupeže až desetiletý trest odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám