Hlavní obsah

Vyhrála na automatech a usnula. Její nová kamarádka výhru sebrala a zmizela

Novinky, Ondřej Kořínek
Litvínov

Nové přátelství navázané v herně v Litvínově se vymstilo 48leté ženě. Seznámila se s o dva roky mladší ženou, se kterou popíjela a hrála na automatech. Tu noc se jí dařilo a vyhrála několik tisíc korun. Když však zřejmě vlivem únavy usnula, její nová kamarádka výherkyni okradla o tučnou výhru i o kabelku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena hrála ve středu večer na automatech v jedné z litvínovských heren a přitom se seznámila s 46letou ženou, se kterou nějakou dobu popíjely a povídaly si. Ženě tento večer přálo štěstí a vyhrála celkem 17 tisíc korun.

„Výherkyně nakonec možná únavou u hracího automatu usnula a nechala bez povšimnutí svou kabelku, kterou měla položenou na vedlejším stolečku. Tato skutečnost však neunikla nové známé,“ uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. Kabelku vzala a odešla.

Výherkyně po probuzení s hrůzou zjistila, že jí chybí nejen vyhrané peníze, ale také platební karta i s pinem, kterou měla v kabelce. Nakonec přišla také o peníze z účtu.

„Policisté pachatelku vypátrali. Ženě z Litvínova sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku,“ shrnula případ mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám