Hlavní obsah

Řidiči brzdili provoz na D5, prohlíželi si smrtelnou nehodu na vedlejší silnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beroun
Aktualizováno

Smrtelná nehoda se v pondělí ráno odehrála na silnici 1177 u obce Chlustina na Berounsku. Na cestě vedoucí podél dálnice D5 se srazilo nákladní auto s traktorem silničářů, při nehodě jeden člověk zemřel. Událost zpomalovala i provoz na samotné dálnici, řidiči v místě brzdili kvůli zúžení a následky nehody si prohlíželi.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K nehodě došlo kolem 6:55, uvádí webové stránky silničářů. Vozidla se srazila mezi obcemi Zdice a Žebrák u odbočky na obec Chlustina.

„Na silnici vedoucí kolem dálnice D5 se srazil traktor údržby vozovky s kamiónem tak nešťastně, že řidič traktoru vylétl ven a traktor ho přejel,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Lenka Uriánková a doplnila, že příčiny nehody vyšetřují na místě policisté.

Podle informací policie v traktoru, který byl určen na sekání trávy, nikdo další necestoval, řidič kamiónu se nezranil. Silnice byla uzavřena.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Řidiči brzdí provoz na D5, prohlížejí si smrtelnou nehodu na vedlejší silnici.

Provoz na dálnici v místě nehody komplikovalo také zúžení od 31. kilometru ve směru na Rozvadov. Proud aut popojížděl velmi pomalu, podle dopravního zpravodaje ČRo toho řidiči využívali k tomu, že si následky nehody na souběžné silnici zvědavě prohlíželi, čímž provoz ještě více zpomalovali.

Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, aby se ozvali na tísňovou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám