Hlavní obsah

Mrtvého muže našli pod sloupem vysokého napětí s pilkou na železo

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Tragické úmrtí padesátiletého muže, který byl nalezen pod betonovým sloupem vysokého napětí v Karviné, prověřuje policie. Muž, který byl policii znám pro svou předchozí trestnou činnost, zemřel nejspíš na následky zásahu elektrickým proudem, na rukou měl rukavice a pod tělem policisté našli pilku na železo.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Informovala o tom mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. Muž byl podle ní nalezen ve čtvrtek večer již bez známek života, a to nedaleko kasáren v místní části Mizerov.

„Tělo leželo na kraji lesního porostu, poblíž betonového sloupu vysokého napětí nedaleko bývalých kasáren. Muž měl na rukou pogumované pracovní rukavice a pod tělem ležela pilka na železo. Ohledáním těla byly na rukou zemřelého nalezeny stopy po zásahu elektrickým proudem,“ uvedla mluvčí.

Cizí zavinění bylo na místě vyloučeno, kriminalisté nyní čekají na výsledky pitvy. „V policejních databázích má zemřelý muž několik záznamů násilného charakteru,“ dodala Viačková.

Reklama

Výběr článků

Načítám