Hlavní obsah

Zákazník se zastal servírky a útočník ho třikrát bodl

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valašské Meziříčí

Se třemi bodnými ranami do břicha a několika údery pěstí do hlavy skončil v sobotu brzy ráno před barem ve Valašském Meziříčí třiačtyřicetiletý muž, když se předtím zastal servírky před dvěma opilými a agresivními hosty. Policie o případu informovala v pondělí.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„V sobotu kolem čtvrté hodiny ráno v jednom valašskomeziříčském baru seděl v boxu v notně opilém stavu spolu s dalším kamarádem jedenatřicetiletý muž. Dvojice byla hodně hlučná a navíc polili pivem stůl, sedačku i zem. Servírka problémovým hostům další alkohol odmítla prodat a vyzvala je k zaplacení útraty,“ popsala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Opilci se ale k placení neměli. „Servírky se zastal jiný host od barového pultu. S jedním z opilých si věc vyšel vyříkat ven a vrátil se zakrvavený v obličeji. Dodatečně zjistil, že krvácí i z břicha. Ukázalo se, že je pobodaný. Rychlá záchranná služba zraněného muže odvezla do nemocnice. Podle lékařů by doba léčení neměla přesáhnout šest týdnů,“ řekla mluvčí.

Útočníka zakrátko policie vypátrala v dalším z barů ve městě. Košili měl od krve, u sebe měl otevírací nůž a v dechu přes dvě promile. Skončil v policejní cele. V neděli mu policejní komisař sdělil obvinění z trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví.

Hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody. Obviněný už byl v minulosti opakovaně pro násilné trestné činy vyšetřován.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám