Hlavní obsah

Motorkář na Uherskohradišťsku nezvládl zatáčku, při nehodě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Devětadvacetiletý motocyklista zemřel v noci na Uherskohradišťsku. Podle policistů muž nezvládl průjezd zatáčky a zemřel na místě, řekl v sobotu mluvčí uherskohradišťské policie Aleš Mergental. Ve Zlínském kraji jde letos už o pětadvacátou oběť dopravních nehod.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

"Muž z Korytné jel na silniční Suzuki od Suché Lozi do Nivnice. Po průjezdu levotočivé zatáčky vyjel vpravo a narazil do zpevněného nájezdu na pole," uvedl mluvčí. Nehoda se stala kolem půlnoci z pátku na dnešek, přesný čas však policisté neznají. "V té době byl nalezen, přímého svědka nehody však nemáme. Na motocyklu jel muž sám," doplnil mluvčí.

Letos dopravní policisté v celém kraji zaznamenali na silnicích již 25 úmrtí, loni jich za celý rok bylo 42. Poslední smrtelnou nehodu řešili tamní policisté v kraji v noci na pátek. Čtyřicetiletý řidič z Přerovska nepřežil havárii na hlavním silničním tahu z Otrokovic do Napajedel. Muž přehlédl dopravní značení, které signalizovalo opravu mostu, a zřítil se s osobním autem pod silnici, kde narazil do betonové zdi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám