Hlavní obsah

Vrah čerpadlářky stále uniká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Policie dosud nedopadla brutálního vraha, který před dvěma týdny údajně více než třiceti ranami ubodal 49letou čerpadlářku na odlehlé benzínové pumpě na Žlutém kopci nedaleko Bruntálu. Potřebovala by proto získat svědectví řidičů, kteří 4. března mezi 14. a 15. hodinou u pumpy tankovali.

Článek

"Zejména se jedná o svědectví řidiče pravděpodobně stříbrné Škody Octavia, který čerpal naftu ve 14:32. Uvítali bychom i výpovědi občanů, kteří se nacházeli v okolí místa činu," sdělila dnes mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková s tím, že právě kolem této doby měla matka tří dětí a manželka majitele čerpací stanice násilně přijít o život.

Rodinný podnik je situovaný na okraji areálu bývalého státního statku. Právě kvůli odlehlosti místa si jej pachatel zřejmě vyhlédl. Známí si takový počet ran vysvětlují tím, že se žena musela urputně bránit. Vrah si nakonec odnesl kolem 27 tisíc korun.

Odhozený nůž

Další stopou je bojový nůž nalezený nedaleko místa vraždy. "Jedná se o napodobeninu bojového nože z korejské války, jehož čepel je v horní části ozubená a je na ní napsáno Survival Knife. V rukojeti nože je schránka na uschování potřeb, například háčky a zápalky," pokračovala Bednarčíková s tím, že součástí nože je i koženková pochva s brouskem.

Patrně se jedná o vražednou zbraň, tudíž lidé, kteří nůž na fotografiích poskytnutých policií poznají a znají jeho vlastníka, mohou stejně jako ostatní svědci volat na telefonní linku 974731320 nebo linku 158.

Reklama

Související články

Brutální vrazi čerpadlářky stále unikají

Severomoravským policistům se stále nepodařilo dopadnout vrahy, kteří ve čtvrtek za bílého dne zavraždili 49letou čerpadlářku a matku tří dětí na opuštěné...

Výběr článků

Načítám