Hlavní obsah

Řidič přehlédl značku a sjel z mostu, na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Čtyřicetiletý řidič z Přerovska v noci na pátek nepřežil havárii na hlavním silničním tahu z Otrokovic do Napajedel. Muž přehlédl dopravní značení, které signalizovalo opravu mostu, a zřítil se s osobním autem pod silnici, kde narazil do betonové zdi. Jeden ze spolujezdců, šestadvacetiletý muž z Plzeňska, utrpěl těžké zranění.

Foto: HZS Zlínského kraje

Řidič přehlédl značení a sjel z opravovaného mostu

Článek

Třetí cestující, pětatřicetiletý muž z Přerovska, byl zraněn lehce. Proč řidič přehlédl opravu mostu, není podle policejního mluvčího Petra Jaroše zatím jasné.

Hasiči vyjeli k neštěstí ve 22:40. Jednoho z cestujících se podařilo vyprostit policistům, druhého, s těžkými zraněními, vyprostili hasiči a předali ho do péče zdravotnické záchranné služby.

Foto: HZS Zlínského kraje

Zranili se také dva spolujezdci

"Řidič vozidla zůstal zaklíněn ve vraku a nevykazoval žádné známky života," popsal mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Foto: HZS Zlínského kraje

Řidič vozu při nehodě zemřel

Vrak hasiči vytáhli vyprošťovacím automobilem na vozovku a hydraulickým zařízením vyprostili z havarovaného auta tělo mrtvého řidiče.

Reklama

Výběr článků

Načítám