Hlavní obsah

Muže přepadli na toaletách, ukradli mu i tiket sportky

Právo, Jiří Růžička
Kroměříž
Aktualizováno

Toalety v obchodním domě si ve čtvrtek navečer vybrali k místu loupežného přepadení dva násilníci v Kroměříži. Dvaašedesátiletého muže prošacovali u umyvadla a mimo jiné mu sebrali i tiket sportky.

Foto: Policie ČR

Identikit staršího z lupičů.

Článek

„Patnáct minut po sedmnácté hodině došlo v Kroměříži v obchodním domě Kaufland k loupežnému přepadení dvaašedesátiletého muže. Dva neznámí pachatelé poškozeného oloupili na pánských toaletách,“ řekla mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

V okamžiku, kdy si muž oplachoval obličej, k němu lupiči zezadu přistoupili. Starší z nich ho uchopil pod krkem a mladší ho šacoval. Z nalezené peněženky pak mladík odcizil šest stovek a tiket sportky. Poté oba lupiči utekli.

„V souvislosti s tímto skutkem pátráme po mužích snědé pleti. Oba pachatelé jsou asi 175 až 180 centimetrů vysocí. Na sobě měli světlé oblečení. Starší muž je ve věku okolo třiceti let, statné robustní postavy. Na pravém předloktí má vytetován tmavý patnáct centimetrů veliký obrazec. Mladší, zhruba dvacetiletý mladík, měl krátce střižené vlasy," řekla mluvčí.

Kriminalistům se podařilo vytvořit velmi zdařilý identikit staršího z mužů. "Žádáme proto veřejnost o pomoc při určení totožnosti tohoto pachatele. Informace mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158,“ dodala Kyšnerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám