Hlavní obsah

Plzeňští policisté pátrají po dívce z výchovného ústavu a jejím synovi

Plzeň

Policisté v Plzni vyhlásili pátrání po sedmnáctileté dívce, která odjela z výchovného ústavu i se svým měsíčním synem. Dominika Rožánková má podle policie nařízenou výchovu v ústavu. I se svým synem Dominikem narozeným 24. července má trvalé bydliště v Plzni - Skvrňanech, informovala policejní mluvčí Hana Štefflová.

Foto: ČTK

Po Dominice Rožánková pátrají policisté.

Článek

"Pohřešovaná žena i se svým nezletilým synem odjela z výchovného ústavu pravděpodobně s otcem nezletilého dítěte osobním vozidlem Ford Fiesta, vínové až hnědé barvy, značky 5U6 1505," uvedla mluvčí.

Pohřešovaná dívka je 154 až 160 centimetrů vysoká, má střední postavu, hnědé oči a černé, středně dlouhé vlasy. Na levém předloktí má vytetován nápis "EMIL" a na pravém horním předloktí má tetování "E+D". Na sobě měla oranžové krátké kalhoty, červené tílko na ramínka a fialové boty - žabky. Dítě vozí modročerveném kočárku.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešovaných, aby se obrátili na nejbližší služebnu policie nebo na tísňovou linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám