Hlavní obsah

Dělníci na Svitavsku nalezli rok pohřešovaného mladíka mrtvého

Novinky, Ondřej Kořínek
Svitavy

Rok pohřešovaného mladíka nalezli dělníci ve starém mlýně v Třebařově na Svitavsku v červenci oběšeného. Devatenáctiletý mladík zmizel takřka přesně před rokem po hádce s rodiči. Policii trvalo několik týdnů, než jeho totožnost potvrdily testy DNA.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pátrání po mladíkovi bylo vyhlášeno 15. července 2011. Z domu měl odejít bez peněz i mobilního telefonu po hádce s rodiči. Následná rozsáhlá pátrací akce byla bezvýsledná.

Podle informací Novinek nalezli mužské tělo dělníci při opravě mlýna v Třebařově v sobotu 14. července večer. Muž se měl oběsit pravděpodobně v létě minulého roku. Údajně svou smrtí vyhrožoval už delší dobu.

Totožnost zemřelého musely potvrdit testy DNA, které trvaly několik týdnů, až poté si byla policie definitivně jistá, že jde o rok pohřešovaného mladíka.

„Tělo nalezené v půdních prostorách patřilo víc jak rok pohřešované osobě. Soudní expertíza vyloučila cizí zavinění na smrti,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Hana Kaizarová a dodala, že další informací s ohledem na rodinu zemřelého nebude sdělovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám