Hlavní obsah

Motorkář v Praze prchal před policií, na Střížkově v plné rychlosti narazil do fabie

Novinky, Jiří Forman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté ve středu po 23. hodině v Praze pronásledovali motorkáře, kterého krátce předtím spatřili vycházet z restaurace. Muž před nimi ujel a v plné rychlosti nedaleko stanice metra Střížkov narazil do fabie. Na místě zemřel.

Motorkář ujížděl policejní hlídce a po nehodě zemřelVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

"Policisté si všimli řidiče motocyklu, jak vchází do restaurace v ulici Ďáblická přibližně v 22:30, asi o 45 minut později tento muž nasedl na motorku a odjížděl. Hlídka se proto rozhodla řidiče zkontrolovat, zda není pod vlivem alkoholu, ten ale nereagoval a začal ujíždět," řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Jiří Forman (MMS), Novinky

Nehoda u metra Střížkov

Na křižovatce u metra Střížkov však ve 150kilometrové rychlosti projel na červenou a narazil do škodovky. Náraz byl tak silný, že se automobil otočil o 180 stupňů. Motorkář auto přelétl a skončil na silnici.

Foto: Jiří Forman (MMS), Novinky

Nehoda u metra Střížkov

Nejdříve se ho pokoušeli 15 minut resuscitovat sami policisté, a to i pomocí defibrilátoru. Po příjezdu záchranné služby v resuscitaci pokračovali záchranáři, ale neúspěšně. Lékař u 48letého muže konstatoval smrt.

Foto: Jiří Forman (MMS), Novinky

Nehoda u metra Střížkov

Proč muž hlídce nezastavil, policisté vyšetřují.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Motorkář v Praze prchal před policií, na Střížkově v plné rychlosti narazil do fabie

Reklama

Výběr článků

Načítám