Hlavní obsah

Muži z Ostravy se nechtělo do práce, tak ohlásil vlastní únos

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Neobvyklým způsobem vyjádřil třicetiletý brigádník z Ostravy nesouhlas s tím, že mu zaměstnavatel zadal práci na jiném místě. Zavolal na tísňovou linku a oznámil, že byl unesen a nyní se nachází na neznámém místě v lese. Policie zahájila rozsáhlé pátrání, jenže po nějaké době vyšlo najevo, že si muž únos vymyslel.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu informovala ve středu mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Muž podle ní volal na tísňovou linku v úterý po poledni.

„Na tísňovou linku oznámil, že byl unesen z místa před hotelem v Ostravě a nyní se nachází v lese, kde se neorientuje. K prověření oznámení okamžitě vyrazili policisté, zjišťovali informace k události jak v předmětném hotelu, tak započali s operativním prověřováním,“ uvedla mluvčí.

Mezitím ovšem mladý muž přišel na jedno z ostravských policejních oddělení a policistům řekl, že si celý únos vymyslel. „Údajně nesouhlasil se zadáním práce na jiném pracovišti, proto měl oznámit na tísňové lince, že byl unesen. Posléze měl však změnit názor a situaci uvést na pravou míru,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám