Hlavní obsah

Cizinci se v Chebu poprali u karet, dva pak zemřeli v nemocnici

Právo, Novinky, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb
Aktualizováno

Dva cizinci zemřeli v úterý brzy ráno v chebské nemocnici na následky rvačky v jedné z restaurací v ulici Osvobození. Podle některých informací se jednalo o Vietnamce, kteří se pohádali při kartách.

Foto: Policie ČR

Svědek rvačky, kterého hledají policisté.

Článek

„V pět hodin ráno byli v chebské nemocnici na oddělení ARO hospitalizováni tři cizinci, které do nemocnice přivezli jejich krajané osobními auty,“ uvedla Michaela Plechatá, mluvčí Karlovarské krajské nemocnice, pod kterou chebský špitál spadá.

„Dvaadvacetiletý a další policií zatím neidentifikovaný muž přes veškerou péči lékařů podlehli v nemocnici mnohačetným zraněním, která byla neslučitelná se životem,“ dodala mluvčí. Další přivezený cizinec ve věku 24 let utrpěl pouze lehčí zranění. „Ten je ve stabilizovaném stavu,“ uvedla Plechatá.

Policie hledá svědky

Policie, která s ohledem na probíhající vyšetřování nechce k případu poskytnout další informace, hledá svědka rvačky. „Krajští kriminalisté pátrají po důležitém svědkovi, který by mohl v případu poskytnout zásadní informace. Jedná se o 37letého cizince, trvale žijícího v Chebu v ulici Palackého,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta.

„Tento svědek by se mohl pohybovat v osobním voze audi černé barvy s německou registrační značkou,“ pokračoval mluvčí policie a vyzval veřejnost, aby jakékoliv informace o svědkovi poskytla na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám