Hlavní obsah

Večerní tragédie na Chomutovsku: Při nehodě zemřeli čtyři mladí lidé

Novinky, ČTK, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov
Aktualizováno

Tragické zakončení měl uplynulý víkend na silnicích. Mezi Kláštercem nad Ohří a Kadaní nedal mladý řidič přednost jinému vozidlu. Po srážce zemřeli tři mladí lidé a další dívka potom v nemocnici. Jedna těžce zraněná dívka je stále nemocnici.

Foto: David Ryneš, Novinky

Na Chomutovsku zemřeli při nehodě čtyři mladí lidé.

Článek

Nehoda se stala před 21. hodinou na odbočce na Mikulovice. Osmnáctiletý řidič zde nedal přednost dodávce, do které vzápětí narazil. Řidič dodávky utrpěl pouze lehká zranění, ale cestující mladí lidé ve Fordu Fiesta dopadli mnohem hůř.

"Na místě zahynul řidič, jeho spolujezdec a jedna dívka, další dívka zemřela v chomutovské nemocnici. Všichni byli ročníků narození 1994 a 1995. Další sedmnáctiletá dívka je ve vážném stavu v ústecké nemocnici, kam ji převezl vrtulník," řekla mluvčí policie Marie Pivková

Auto s pěti mladými lidmi se zřejmě vracelo domů. Proč u Klášterce byli, zatím policie neví. Nehoda se stala na hlavním tahu, který vede k vodní nádrži Kadaň, kam se lidé jezdí koupat.

„Několik jednotek zasahovalo u dopravní nehody spolu s jednotkami Elektrárny Prunéřov. Hasiči vyprostili těla zemřelých z havarovaného vozu a uklidili místo nehody,“ řekl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám