Hlavní obsah

Mezi svatebčany na Vltavě se vloudila zkušená kapsářka

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

O tom, že o peníze a doklady můžete přijít opravdu kdekoliv, se přesvědčili svatební hosté v sobotu na svatební hostině v Praze. Vloudila se mezi ně mladá kapsářka, která zpod stolu odcizila peněženky. Neušla ovšem pozornosti svatebčanů, kteří ji vzápětí chytili.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Svatební hostina na náplavce Rašínova nábřeží byla v plném proudu, když se mezi hosty v podvečer vloudila 24letá recidivistka, která se rozhodla hostinu na kotvící lodi navštívit.

„V nestřeženém okamžiku zkušená zlodějka z kabelky pod jídelním stolem odcizila dvě peněženky s finanční hotovostí, osobními doklady a kreditními kartami,“ sdělila pražská policejní mluvčí Andrea Zoulová.

I když si kapsářka myslela, že se mezi svatebčany potichu vytratí, nestalo se tak. Neušla pozornosti majitelky kabelky, která ji se svým bratrem zadržela a předala přivolaným policistům.

„Pro policii není dopadená žádným nováčkem. Naposledy stanula před soudem za obdobnou trestnou činnost letos v březnu,“ dodala mluvčí s tím, že případ bude projednán ve zkráceném řízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám