Hlavní obsah

Jedna mrtvá po nehodě tří vozidel: Oběť jela podle svědka kilometry v protisměru

– Benešov • Aktualizováno
Novinky, ČTK, Ondřej Kořínek

Po nehodě tří osobních aut na hlavním tahu mezi Prahou a Táborem v sobotu odpoledne zemřela žena a pět lidí se zranilo, z toho jeden těžce. Seat, který byl jedním z účastníků nehody, jel podle jednoho ze svědků kilometry v protisměru.

Na Benešovsku došlo k tragické dopravní nehoděVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na křižovatce u obcí Pyšely a Čtyřkoly na Benešovsku před 15. hodinou a vyžádala si uzavření silnice z obou směrů. O nehodě informoval náměstek ředitele středočeské záchranné služby Petr Mach.

„Při havárii zemřela řidička jednoho z aut. Záchranáři pomáhali také dalším dvěma lidem. Muž a žena utrpěli poranění hrudníku a břicha. Záchranáři je oba převezli do benešovské nemocnice,“ uvedl Mach.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Podle informací z místa nehody, jel Seat v protisměru.

„Při čelním střetu zemřela 58letá žena, čtyři osoby se zranily lehce a jedna těžce. Příčiny nehody vyšetřují policisté,“ řekla Novinkám mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Podle svědecké výpovědi z místa nehody jel osobní automobil seat až několik kilometrů v protisměru, než nakonec narazil do nissanu. Ten poté čelně narazil do vozidla subaru. Mluvčí policie tuto informaci nepotvrdila.

Policisté během odstraňování následků nehody odkláněli dopravu po okolních obcích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám