Hlavní obsah

Muž vyskočil z okna, když mu milovaná řekla, že se vdala

Právo, Stáňa Seďová
Praha

Třicetiletý muž se ve čtvrtek těsně před půlnocí po telefonu od dívky, kterou miloval, dozvěděl, že se vdala. Poté, co mu to oznámila, sluchátko položil, rozběhl se a vyskočil z okna bytu ve čtvrtém patře činžovního domu v Praze na Žižkově.

Foto: Jan Handrejch, Právo

I po několika hodinách od skoku nešťastníka stojí poškozený vůz v ulici.

Článek

Po více než desetimetrovém letu dopadl na kapotu mercedesu zaparkovaného u chodníku v Řehořově ulici. Nešťastníka se pokoušeli oživovat kolemjdoucí i sousedé, kteří zaslechli zlověstnou ránu způsobenou dopadem těla na vůz. Vrátit k životu se ho podařilo až přivolaným policistům z pohotovostní motorizované jednotky.

„Třicetiletý muž utrpěl vážná vícečetná poranění. Muž nebyl při vědomí. Ve velmi vážném stavu ho sanitka převezla na ARO vinohradské nemocnice,“ informovala Právo mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. O ničem nevěděl mužův spolubydlící. Celé drama zaspal, probudila ho až zasahující policie.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Muž skočil ze čtvrtého patra domu v Řehořově ulici

Mluvčí Fakultní nemocnice Královské Vinohrady Lukáš Matýsek redakci potvrdil, že několik hodin po pádu je muž stále ve vážném stavu. „Je hospitalizovaný na oddělení ARO, ale podle sloužících lékařů není v bezprostředním ohrožení života,“ řekl Matýsek.

Zda se pacient, který skočil z okna, protože se jeho láska vdala za jiného, probudí, lékaři nedokáží odhadnout.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Muž skočil ze čtvrtého patra domu v Řehořově ulici

Podle agentury Mediafax sousedi zoufalého muže, který chtěl ukončit svůj život kvůli nešťastné lásce, potvrdili, že za ním chodila mladá Slovenka. Právě ona mu měla do telefonu ve čtvrtek sdělit, že se vdala.

Reklama

Výběr článků

Načítám