Hlavní obsah

Výkalový výtržník byl v Brně opět v akci, své výkaly nesl reportérovi

Právo, pko
Brno

Jako tajemný Zorro mstitel, který místo škrabošky a typického podpisu kordem ve tvaru Z své protivníky trestá smradem a vlastními výkaly, působí čtyřiatřicetiletý Jiří Prima z Brna. Kdo se mu znelíbí, toho čeká nevábné překvapení v podobě exkrementů. Tentokrát se vydal za reportérem TV Prima, kterému byl netradiční dárek určen.

BEZ KOMENTÁŘE: Výkalový výtržník byl v Brně opět v akciVideo: Prima FTV

 
Článek

Přestože v pondělí brněnský Městský soud muže potrestal 300 hodinami veřejně prospěšných prací za to, že dvakrát lejny zaútočil na obchodní centrum Velký Špalíček v centru Brna, Prima podle všeho nelenil a udeřil znovu.

„Náhodný svědek si ve čtvrtek všiml muže, který do vchodu domu v Kounicově ulici údajně postavil barel s výkaly. Vyslaná hlídka zjistila, že na schodech skutečně leží popsaný předmět. U barelu byl navíc přiložen podepsaný výhrůžný dopis s cihlou, určený jednomu z brněnských novinářů. Strážníci vzhledem k okolnostem pojali důvodné podezření ze spáchání trestného činu a přes operační středisko přivolali hlídku republikové policie, která si záležitost převzala k došetření,“ prohlásila mluvčí strážníků Denisa Kapitančiková.

Podle informací Práva byla zásilka určena televiznímu reportérovi, který o Primovi natočil několik reportáží a výkalový výtržník s jejich obsahem nebyl zřejmě úplně spokojen. Teď Primu ovšem čeká výslech na policii. „Zatím je předběžné spekulovat o tom, jak bude celý případ klasifikován,“ řekla policejní mluvčí Andrea Straková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám