Hlavní obsah

Muže roztrhal proud při požáru trafostanice v Hradci

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové
Aktualizováno

Mrtvého muže nalezli ve čtvrtek ráno hasiči po požáru trafostanice na poli v Hradci Králové. Nález byl hrůzný, muž totiž vylezl na stožár, po zásahu proudem horní polovina jeho těla spadla na zem, zatímco nohy zůstaly viset na sloupu. Policie zatím neví, co muž na místě dělal. Kloní se k verzi, že šlo o sebevraždu.

Muže roztrhal elektrický proudVideo: Novinky

 
Článek

„V půl osmé ráno jsme přijali oznámení o požáru trafostanice na poli u letiště v Hradci Králové s úmrtím muže okolo padesáti let,“ informovala Novinky mluvčí policie Ivana Ježková s tím, že požár způsobil výboj elektrického proudu.

Hasiči po zásahu nalezli ohořelé mužské tělo roztržené na dvě části. Co muž u trafostanice dělal, policie přesně neví. „Můžeme zatím potvrdit pouze to, že muž nebyl zaměstnancem energetické společnosti, ale jestli chtěl spáchat sebevraždu nebo chtěl krást, policisté dále vyšetřují,“ uvedla mluvčí s tím, že nejpravděpodobnější variantou je sebevražda.

Mluvčí policie také uvedla, že policisté nalezli doklady a zjistili, že jde o 59letého muže z Hradce Králové.

Reklama

Výběr článků

Načítám