Hlavní obsah

Po muži, kterého srazil vlak, pátraly desítky lidí. On mezitím odešel do nemocnice

Novinky, Ondřej Kořínek, Jiří Forman
Praha
Aktualizováno

Desítky policistů a hasičů pátraly ve středu večer po muži, kterého měl srazit vlak v pražské Libni, ale bezvýsledně. Zraněný muž totiž překvapivě sám vyhledal lékařskou pomoc v nedaleké nemocnici, ve které ale odmítl pečlivější vyšetření.

Muže v Praze srazil vlak, sám došel do nemocnice Video: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

„Hlášení o zraněném chodci jsme přijali od strojvedoucího vlaku před 22. hodinou. Na místo vyrazili záchranáři a policisté, ale zraněného muže hledali marně,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Podle policie vlak muže srazil mezi Holešovicemi a Libní, kde je nepřehledný terén. Muž měl podle informací Novinek jít po trati, když ho přejel vlak. Poté se pravděpodobně s pomocí bratra dostal na ošetření v nedaleké nemocnici Bulovka.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Muže hledalo desítky hasičů a policistů.

Jedna z policejních hlídek zde 39letého muže poté nalezla. Muž personálu tvrdil, že byl sražen vlakem a ten mu způsobil drobné poranění v oblasti hýždí.

"Muže jsme ošetřili s tržnou ranou a provedli rentgen kyčle a pánve. Zraněný muž ale odmítl pečlivější vyšetření, proto podepsal reverz a odešel," uvedl mluvčí nemocnice Na Bulovce Martin Šalek.

Nehoda si vyžádala asi dvouhodinové omezení provozu na trati. Případ vyšetřuje drážní inspekce a policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám