Hlavní obsah

Muže podezřelého z vraždy manželky a matky čtyř dětí zatkli v Klatovech u oběda

Právo, pab, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy
Aktualizováno

Policisté zadrželi v úterý v Klatovech osmatřicetiletého muže z Frýdecko-Místecka, který je podezřelý z vraždy své o šest let mladší manželky. Tu našli kriminalisté mrtvou v jejich rodinném domě v Pržně poslední červencový den. Od té doby se po muži slehla zem a bylo po něm vyhlášeno celostátní pátrání. Muž byl ve středu odpoledne obviněn z vraždy.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle zdroje Práva byl muž zatčen v hotelu Beránek. Policii na něj údajně upozornil jeden z číšníků, který ho poznal podle fotky zveřejněné v médiích.

„Policejní zákrok proběhl v momentě, kdy podezřelý usedl k obědu v hotelové restauraci. Obstoupilo jej sedm policistů. Neměl šanci utéci, žádný odpor nekladl,“ řekl Právu informovaný zdroj.

Podle provozovatele hotelu Václava Švarce nepatřil muž mezi ubytované. „Přišel jen na jídlo. Dal si polévku a kafe,“ uvedl Švarc.

Podle něho kriminalisté věděli, že se zdržuje v Klatovech. „Minulý týden nám přinesli ukázat jeho fotku s tím, že kdyby se tady objevil, tak ať dáme vědět. Když včera přišel, tak ho číšník poznal a zavolal policajty,“ dodal Švarc.

Manželce podezřelého se nedávno narodila dvojčata, celkem měli čtyři děti. Podle sousedů muž často ženu bil. Poslední útok byl pro ni smrtelný. Spekuluje se o tom, že zemřela na následky uškrcení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám