Hlavní obsah

Na Litoměřicku srazil vlak muže, trať byla částečně mimo provoz

Novinky, ČTK, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litoměřice
Aktualizováno

U Roudnice nad Labem srazil vlak muže. Provoz na trati do Ústí nad Labem je částečně přerušen. Policie zatím nezná totožnost zemřelého, případ vyšetřuje.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Krátce po půl druhé odpoledne se střetl nákladní vlak s neznámým mužem na železniční trati mezi Roudnicí nad Labem a Bezděkovem. Podle mluvčího drážní inspekce Martina Drápala vlak muže srazil v místě veřejnosti nepřístupném.

„Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Příčiny a okolnosti tragické nehody jsou předmětem šetření,“ informovala Novinky policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Vlaky na hlavní trati mezi Prahou a Ústím nad Labem nabraly i více než hodinová zpoždění. Provoz byl po 15. hodině obnoven po jedné koleji. Trať byla plně zprovozněna v 16:45.

Komplikace se dotkly dvou vlaků Eurocity, které nabraly zpoždění několik desítek minut, dvou rychlíků a dvou osobních vlaků. Trať číslo 90 vede po levém břehu Vltavy a Labe, spojuje Prahu s Ústím nad Labem a hranicemi s Německem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám