Hlavní obsah

Pavouk v autě vyděsil řidičku na Prostějovsku, ta narazila do protijedoucího vozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov
Aktualizováno

Kvůli fobii z pavouků havarovala na Prostějovsku dvacetiletá řidička. Pavouk se jí zjevil před očima ve chvíli, kdy u Nezamyslic projížděla zatáčkou. Žena zpanikařila a srazila se s protijedoucím autem. Vozidlo bylo při nehodě téměř zdemolováno. Obě řidičky utrpěly zranění.

Foto: Policie ČR

Následky dopravní nehody, kterou zapříčinil pavouk.

Článek

Nehoda se stala v sobotu mezi obcemi Nezamyslice a Mořice. "Po projetí zatáčky uviděla ve své blízkosti pavouka, ze kterých má fobii, a zpanikařila. Přestala se věnovat řízení a s renaultem částečně najela do protisměru, kde v té době jelo vozidlo Škoda Felicia, a došlo ke střetu," řekla prostějovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Řidičky utrpěly lehká zranění, škoda na vozidlech dosáhla 60 000 korun.

Foto: Policie ČR

Obě řidičky se zranily.

Podobná kuriózní nehoda se stala v polovině července na Přerovsku. Sedmatřicetiletá řidička tam se svým vozem havarovala poté, co na ni v autě skočil ze zadní sedačky její německý ovčák. Žena s vozem vyletěla ze silnice a přetočila se přes střechu. Při nehodě utrpěla společně se svou tříletou dcerou zranění a obě skončily v nemocnici.

Foto: Jan Kočvara, Mapy.cz

Pavouk v autě vyděsil řidičku, ta narazila do protijedoucího vozu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám