Hlavní obsah

Žena s mužem čekali na kolejích, až je přejede vlak

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Muže a ženu, kteří společně chtěli skoncovat se životem, zachránili v noci na pátek policisté ve Zlíně-Malenovicích. Oba zoufalci byli opilí, těžko se s nimi dalo mluvit a žena navíc byla agresivní.

Foto: Archiv, Novinky

Článek

„Šestadvacetiletou ženu našli policisté v kolejišti, když předtím slyšeli tupé údery, jako by někdo tloukl o kov. Šli se proto podívat k železniční trati. Žena ze Zlína ležela na koleji a tvrdila, že neodejde, že čeká na vlak, který ji přejede. Zoufale se bránila, nechtěla pryč. Později nadýchala 1,95 promile,“ uvedla mluvčí krajského policejního ředitelství ve Zlíně Jana Macalíková.

Mezi řečí ovšem žena ještě prozradila, že o kousek dál leží její známý. „Hlídka asi po dvaceti metrech narazila na osmadvacetiletého muže. Ani ten nechtěl kolejiště opustit s tím, že chce tímto způsobem skoncovat se životem. Nadýchal 3,66 promile. Policisté zavolali záchranáře s lékařem, který rozhodl, že oba sebevrazi budou eskortováni na kroměřížskou záchytku. Protože žena byla stále agresivní a špatně zvladatelná, asistovali policisté při převozu záchranářům,“ dodala mluvčí.

„Vzhledem k tomu, že oba aktéři byli ve stavu, kdy se s nimi nedalo příliš komunikovat, další podrobnosti k motivu jejich činu ani případnému vztahu jsme se nedozvěděli,“ uzavřela Macalíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám