Hlavní obsah

Maskovaný lupič se přetahoval s barmankou, peníze mu při útěku padaly

Právo, Novinky, Jiří Růžička
Zlín

Z otřesného zážitku se vzpamatovává servírka, kterou v úterý nad ránem přepadl zatím neznámý muž v herně v Napajedlech na Zlínsku. Ohrožoval ji nožem, dokud mu neotevřela trezor. Při útěku mu pak bankovky padaly na zem. Policie hledá také svědka události.

Záznam přepadení herny, policisté hledají svědka z úvodu nahrávkyVideo: Policie ČR

 
Článek

„Pachatel do herny vstoupil v úterý 31. července kolem půl čtvrté ráno. Maskovaný kuklou na hlavě a s nožem v ruce šel rázně za ženou za pult a vyžadoval hotovost. Po celou dobu ji ohrožoval nožem, dokud neotevřela trezor,“ sdělila mluvčí krajského policejního ředitelství ve Zlíně Jana Macalíková.

Z trezoru pachatel vybral všechnu finanční hotovost a utekl pryč. „Byl poměrně nemotorný. Bankovky mu padaly z ruky, ani neměl čas je sbírat,“ řekla Macalíková.

Podle policie provozovatel herny vypsal odměnu ve výši dvacet tisíc korun za informace, které povedou k dopadení lupiče.

„V této souvislosti hledáme také muže, který hernu navštívil jako poslední pár minut před uvedeným trestným činem. Mohlo by jít o svědka přepadení. Kdyby tohoto muže někdo poznal, prosíme, aby nás informoval na lince 158,“ doplnila Macalíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám