Hlavní obsah

Seniorka vypadla z okna léčebny ve Vsetíně

Právo, jr
Vsetín

Třiaosmdesátiletá seniorka vypadla v pondělí z okna léčebny pro dlouhodobě nemocné ve Vsetíně. Policisté nezjistili cizí zavinění, zdravotní stav ženy je stabilizovaný.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Policie vyšetřuje událost, při které žena vypadla v pondělí půl hodiny po půlnoci z okna léčebny pro dlouhodobě nemocné ve Vsetíně. Prověřujeme všechny okolnosti případu, zatím nic nenasvědčuje, že by za pádem z okna bylo zavinění jiné osoby,“ informoval v úterý mluvčí policie Vladislav Malcharczik.

„Krátce po půlnoci na pondělí byla pod okny LDN nalezena třiaosmdesátiletá pacientka. Zdravotnickým personálem jí byla bezprostředně poskytnuta pomoc, byla převezena na jednotku intenzivní péče chirurgického oddělení. Při pádu z prvního patra utrpěla zlomeninu, její stav je v současnosti stabilizovaný,“ uvedla mluvčí vsetínské nemocnice Lenka Plačková.

„V tuto chvíli nemáme signály, že by něco zanedbali zdravotníci, nelze vyloučit podíl jejího zdravotního stavu na této události. Primářka o události i jejich okolnostech informovala v pondělí příbuzné pacientky,“ sdělila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám