Hlavní obsah

Primáři klatovské nemocnice někdo schválně poničil auto

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Primáři klatovské nemocnice Jiřímu Kocumovi někdo úmyslně poničil jeho soukromé vozidlo, které měl zaparkované přímo před budovou nemocnice. Stalo se to v pátek mezi jedenáctou dopolední a sedmou večer.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Když lékař přišel po službě ke svému terénnímu vozidlu Honda CRV, zjistil, že má výrazně poškrabaný lak na obou bocích, kapotě, zadním víku kufru a na obou zpětných zrcátkách. Škodu policisté vyčíslili na nejméně čtyřicet tisíc korun a po vandalovi, kterého podezírají z trestného činu poškozování cizí věci, zatím bezvýsledně pátrají.

Sám Kocum, který šéfuje oddělení léčby ušních, nosních a krčních chorob (ORL), si to nedokáže vysvětlit. „Vůbec netuším, co za tím může být. Žádné nepřátele nemám,“ uvedl na dotaz Práva.

Vyloučil také možnost, že by šlo například o mstu nespokojeného pacienta či důsledek nevraživosti mezi kolegy na pracovišti. „Žádný takový konflikt jsem s nikým neměl,“ dodal. Domnívá se, že šlo spíše o náhodu než o cílený útok na jeho osobu. Na druhou stranu žádné jiné auto na parkovišti poškozeno nebylo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám