Hlavní obsah

Muž se zabil po pádu ze střechy hotelu

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frenštát pod Radhoštěm
Aktualizováno

Tragédií skončilo v neděli dopoledne natírání střechy hotelu Beskyd v Trojanovicích v Beskydech. Čtyřiačtyřicetiletý muž při natírání spadl ze střechy hotelu a těžce se zranil. Záchranáři ho v ohrožení života transportovali do Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě, kde muž zemřel.

Článek

Natěrač spadl z výšky zhruba šesti metrů krátce po 10. hodině. „Zřítil se z dosud nezjištěných příčin,“ informoval novojičínský policejní mluvčí Zbyněk Tomšík. Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla byl pacientův stav velmi vážný a rychle se zhoršoval.

„Utrpěl vážná poranění v oblasti hlavy, horních i dolních končetin. Lékaři na místě museli z důvodu zástavy dechu přistoupit k intubaci dýchacích cest a zajištění umělé plicní ventilace. Pacientovi zavedli vstup do kostní dřeně a zahájili podávání léků,“ popsal s tím, že po příletu do fakultní nemocnice se muži zastavilo srdce.

„Záchranáři museli zahájit srdeční masáž. Do rukou lékařů urgentního příjmu nemocnice byl muž předán ve stavu selhání životních funkcí a za probíhající resuscitace,“ dodal.

Policejní mluvčí Tomšík potvrdil, že muž v nemocnici na následky zranění zemřel. „Případ prošetřujeme jako pracovní úraz, jeho okolnosti prošetřují frenštátští policisté,“ sdělil Tomšík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám