Hlavní obsah

Dva muži v Praze brutálně napadli a okradli turistu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Třiadvacetiletý turista dorazil do Prahy na hudební koncert, kam ovšem už nedorazil, protože ho v pátek 13. července napadli a okradli dva muži. Těžce zraněný mladík se snažil útočníky pronásledovat, ti mu však utekli.

Přepadli mladíka a utekliVideo: Policie ČR

 
Článek

Dvě hodiny po půlnoci procházel mladík původem z Ruska ulicí Lidická v Praze 5, když narazil na dvojici asi dvaadvacetiletých mladíků, kteří ho brutálně napadli.

„Mladíci obstoupili turistu, začali ho fyzicky napadat do oblasti obličeje, poté ho povalili na zem a prohledávali mu oblečení,“ informovala Novinky policejní mluvčí Jana Rösslerová s tím, že mu odcizili mobilní telefon a hudební přehrávač v celkové hodnotě asi dvacet tisíc korun.

Napadený se útočníky snažil sledovat, ale po několika set metrech mu utekli. Zraněnému mladíkovi pak skupinka procházejících osob zavolala záchrannou službu. Ta ho převezla do nemocnice s těžkým zraněním.

Mladíky před činem zachytila bezpečnostní kamera. Policisté proto žádají veřejnost o informace k pachatelům napadení. Lidé mohou telefonovat na tísňovou linku 158.

První muž je vysoký asi 190 centimetrů, štíhlé postavy. Má krátké světlé vlasy a v době přepadení byl hladce oholen. Oblečen byl do černého trika s bílým nápisem a modrých džínů. Druhý muž je vysoký asi 170 centimetrů, střední postavy. Má tmavé krátké vlasy a v době přepadení byl taktéž hladce oholen. Oblečen byl do růžového trika a tmavě modrých džínů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám