Hlavní obsah

Muž se ukájel na cyklostezce přímo před cyklistkou

Právo, pem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Cyklistku (48), která si to v pondělí večer „šlapala“ po cyklostezce z Henčlova ve směru na Přerov, pořádně vykolejil dosud neznámý muž, když poté, co ji předjel, se začal před ní s částečně staženými kraťasami uspokojovat.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Žena kolem něj projela, aniž by na nečekanou situaci nějak zareagovala. Chlípník poté usedl na kolo a ženu opět předjel a zastavil u křoví v blízkosti podniku Dalkia, kde vyčkával do jejího příjezdu.

„Když si žena jeho opakujícího jednání všimla, zastavila a počkala si na přijíždějícího jiného cyklistu, se kterým pak pokračovala dál v cestě,“ řekla Právu ve středu přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že cyklistka poté vše ohlásila na policii.

„Jednalo se o muže ve věku okolo 27 let, 180 centimetrů vysoké, štíhlé sportovní postavy a krátkých tmavých vlasů. Na sobě měl zelené reflexní triko a volné tmavě modré šortky. Případ šetříme pro trestný čin výtržnictví,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám